BP 85  - Redange  8501 - Luxembourg   Tél: + 352-266211 52  -  Fax: +352-26621153 - septaberg(at)pt.lu

 Shop-online

 

 

 

 WWW.BLOCPLONGEE.EU

   Beschrijving van de activiteiten

Het snijden met een waterstraal UHP

SEPTABERG  is een innoverende leverancier in de vervangstukken voor de installatie van machine van snijden met (UHP) het water van hoge druk: voor het saffier, van robijnen, de diamant, de buis van koolstofverbinding, sitec, uhp, ect…De originele vervangstukken voor de pompen gedaan door het wegstromen, ir/kmt, boehler, enz Nieuw pompen of tweede hand met een macht tot 4200 zeebaars. Het snijden door waterstraal bestaat daarin om de bewegingsenergie van deeltjes van water (zuiver of verantwoordelijke van schuur- deeltjes) te gebruiken die aan grote snelheid van 1000 m/s op het te snijden materiaal zijn gepland. Dit snijden wordt door een druk toe te passen verricht die aan de 3800 zeebaarzen op een debiet van water dat van 0,5 tot 10 grenst, liter (s) /minute en door scheiding van materie verwezenlijkt gaat. De macht van de waterstraal onder de druk kan vergroot worden door schuur- toe te voegen, polymeren of de mengeling van twee. De technologieën door waterstraal maken het mogelijk om talrijke heterogene en homogene materialen te snijden (glas, textiel, leer, ceremonie, metaal, papier, composieten, plastics, nest van honingbij, steen, karton…) en het gebruik in zeer gecontroleerd milieu(voedingsmiddelensector) het gebruik van de waterstraal kunnen de hoge zuivere druk of de verantwoordelijke van schuur- op een brede reeks van metalen of non-métalliques materialen in dienst gehad worden. Behalve voor de materialen zoals de ceremonie en silice.,

De duikfles

 

De duikfles  is de tank die samengeperst gas (over het algemeen van de lucht) noodzakelijk voor de ademhaling van de duiker bevat. De flessen kunnen andere ademhalingsmengsels (Nitrox, Héliair, Hydrox, Trimix, Héliox, Hydreliox) van de lucht of de zuivere zuurstof van L ook bevatten '' om de atteignable diepten te verhogen of het volgende ongeval beperken riskeert de gassen die, volgens het type van het duiken en het niveau van duiker worden gebruikt. De lucht is het tegenwoordig meer gebruikte gas omdat veel gemakkelijker om in de blokken samen te persen. De lucht die huidiger is ook veel minder duur is. Nitrox wint terrein, omdat het het mogelijk maakt om de duur uit te breiden van het duiken zonder stadium.

 

Industrieël Gas

 

sepatberg biedt reservoirs en cilinders aan hoge druk (druk van dienst tot 410 Zeebaars) voor de geneeskundige, speciale en industriële gassen. BESCHIKBAAR IN LEGERING VAN het STAAL EN ALUMINIUM.
De gassen dient heeft versneld of een proces vertragen, producten afkoelen of opwarmen, ze wijzigen of ze behouden.  De grote meerderheid van de gassen zijn waarneembaar noch aan het standpunt, noch aan de reuk, noch aan de smaak. Zij behouden de frisheid van de voedingsmiddelen, helpen de mannen ademen, eveneens gebruikt om schoon te maken, maar helpen de kwaliteit van ons water verbeteren, om onze gezondheid te behouden en om onze levenskwaliteit te verbeteren.

de voornaamste industriële gassen zijn:  de gassen aan de lucht (zuurstof, stikstof en argon), de gasvormige mengelingen, het acetyleen, de waterstof, het kooldioxyde en het helium.

     

WWW.BLOCPLONGEE.EU